Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سرپرست دادسرای جنایی، در آخرین ساعات نیز تلاش بسیاری برای اخذ رضایت اولیای دم انجام داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حکم قصاص آرمان عبدالعالی، سحرگاه امروز در حالی به اجرا در آمد که تا آخرین دقایق همچنان امید به گرفتن بخشش از خانواده غزاله شکور وجود داشت.
قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی، حتی در آخرین ساعات نیز تلاش بسیاری برای اخذ رضایت اولیای دم انجام داد تا جایی که با وجود برگزاری بیش از 20 جلسه صلح وسازش طی سال‌های گذشته، بازهم به همراه کمیته صلح نشستی با حضور خانواده‌های غزاله شکور و آرمان عبدالعالی برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهریاری در نشست مذکور بر این نکته تاکید نمود که در این سال‌ها، خانواده‌ها و تعداد زیادی از چهره‌های فرهنگی و اجتماعی، به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای گذشت خانواده شکور از حق قانونی خود، وساطت کردند و قوه قضائیه هم در این خصوص تلاش‌های وافری داشته است.
وی با اشاره به بررسی تقاضا‌های مطرح شده برای رفع برخی شبهات پیرامون پرونده آرمان، گفت: در پرونده‌های قتل باید تقاضا‌ها بررسی شده تا اگر شبهه‌ای وجود دارد برطرف شود که در این زمینه نیز چند بار مواردی مطرح شد که مورد بررسی قضات قرار گرفت.
سرپرست دادسرای جنایی ادامه داد: خواسته خانواده غزاله پیدا شدن جسد بود و صلح و بخشش را منوط به پیدا شدن جسد دانستند درحالی که جسد در سطل زباله‌ای رها شده بوده.
شهریاری در ادامه خطاب به خانواده شکور، گفت: ما در پروسه این پرونده صحبت‌های زیادی با شما انجام دادیم و اکنون تصمیم گیرنده شما هستید، اما تجربه نشان داده که بهتر است خانواده در آرامش تصمیم بگیرند.
قاضی شهریاری تصریح کرد: امید است خروجی این جلسه این باشد که قصاص با خواسته و اراده¬ی خانواده شکور اجرا نشود و ما نیز بر حسب تکلیف قانونی و شرعی تا آخرین لحظه برای صلح و سازش تلاش می‌کنیم.
وی گفت: ما نمی‌خواهیم حقتان را از شما بگیریم چراکه اجرای قصاص حق طبیعی و قانونی شماست، اما می‌خواهیم دقیق‌تر فکر کنید.
بعد از اظهارات شهریاری سرپرست دادسرای جنایی، پدر غزاله شکور گفت: اگر این قتل ناشی از یک اتفاق یا حادثه بود به همان قرآن قسم که می‌بخشیدم، اما این موضوع حاصل یک اتفاق نبوده است.
در ادامه پدر آرمان با چشمانی اشکبار خطاب به خانواده غزاله شکور، گفت: ما می‌دانیم این حق شما است، ما هربار در زندگی به مشکلی برخورد می‌کنیم به رحمت خدا دل می‌بندیم.
پدر آرمان، فرزندش را مورد عتاب قرار داد و گفت: هفت سال است که به خاطر اشتباهت، دو خانواده نابود شدند، ما چه زمانی به تو یاد دادیم که چنین کاری انجام دهی؟
بعد از این گفت‌وگوها، شهریاری سرپرست دادسرای جنایی از دو خانواده خواست تا زمان انجام فریضه نماز صبح، در حیاط زندان با آرامش با یکدیگر صحبت کنند تا شاید نتیجه رضایت بخشی حاصل شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آرمان عبدالعالی سرپرست دادسرای جنایی غزاله شکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۶۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ غلامرضا ملایی عصر امروز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی در سیستان و بلوچستان برگزار شد، افزود: هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ به فرمان مقام معظم رهبری، بسیج سازندگی در کشور تشکیل شد و خدمات بسیار زیاد در حوزه‌های عمرانی، اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و مردم یاری از بدو راه اندازی تا کنون انجام داده و یا در دستور کار برای انجام دارد.

وی با اشاره به بخشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی زیر مجموعه این واحد در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: طی این سال بالغ بر دو هزار پروژه کوچک‌وبزرگ اقتصاد مقاومتی و عمرانی به جز کمک و خدمات مومنانه به مرحله اجرا رسیده است.

ملایی تصریح کرد: ساخت شهرک مراد آباد در حاشیه شهر چاب هار که مراحل زیرساختی خود را می‌گذراند، اجرای دهکده سلامت، احداث هزار و پانصد واحد خانه مدد جویان تحت پوشش کمیته امداد با کمک سپاه پاسداران، بسیج، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و خود کمیته امداد، ساخت و مرمت خانه محرومین و چشمه‌های سرویس‌های بهداشتی، اعطای تسهیلات اشتغالزایی به میزان هزار و ۵۶۰ فقره، ایجاد ۹۰۹پ روژه اشتغالزایی، اهدای بسته‌های کمک معیشتی، اهدای جهیزیه، کمک و حمایت از بیماران خاص و غیره از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در طی سال گذشته توسط این نهاد بوده است.

وی با اشاره به دو سیل اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان نیز گفت: همه دستگاه‌ها در این دو سیل اخیر در محل حاضر بوده و به فعالیت می‌پرداختند و در رأس آنها نیز استاندار در منطقه حضور داشت و جلسات ستاد مدیریت بحران در مناطق سیل زده تشکیل و برنامه ریزی ها صورت می‌گرفت.

مسؤول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با اشاره ورود سپاه پاسداران و بسیج از زمان آغاز سیلاب در منطقه، خاطر نشان کرد: فعالیت ۱۲۰ دستگاه کفکش، لجن کش و پمپ برای تخلیه منازل مردم و معابر عمومی با بهره گیری از توان ۳۶۰ گروه جهادی کار خدمات رسانی و امدادرسانی به سیل زدگان را انجام می‌دادند.

وی اضافه کرد: در این دو سیل بیش از سه هزار بسته کمک معیشتی در بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان توزیع شد البته با توجه به تدابیر استاندار برای کمک‌های این چنینی به سیل زدگان، به اقداماتی ورود کردیم که نیازمند پیگیری بود به مثل باز گشایی راه‌های روستایی، در سیل فروردین ماه گذشته، راه دسترسی به ۳۶۰ روستا قطع شده بود که با بهره گیری از توانمندی و امکانات و تجهیزات قرارگاه خاتم الانبیا (ص)، سپاه سلمان و قرارگاه قدس نزسا در جنوب شرق کشور به این موضوع مهم ورود کردیم که در این راستا ۳۰۷ دستگاه ماشین آلات سنگین و۷۰ دستگاه خودروی سبک مورد بهره‌گیری قرار گرفت.

ملایی بیان کرد: در سیل دوم (اردیبهشت ماه) بازگشایی محور کهیر به زرآباد که از چهار قسمت دچار شکستگی و بریدگی قرارگرفته بود و به این واسطه راه ارتباطی سیستان و بلوچستان با استان هرمزگان قطع شده بود در اختیار سپاه و بسیج قرار گرفت که انجام شد، هم‌اکنون نیز در منطقه پیر سهراب و شهرستان دشتیاری امکانات ما قرار دارند.

وی خاطر نشان کرد: در قالب طرح شهید عجمیان، ۶۱۴ مدرسه مورد مرمت، بهسازی، مرمت، تخلیه آب و غیره قرار گرفت.

وی گفت: در حال حاضر بازسازی مناطق سیل زده پیرسهراب چابهار و بخش تلنگ شهرستان قصرقند به سپاه و بسیج سازندگی سپرده شدن که در این راستا منتظر تحویل پروژه‌ها از سوی دستگاه‌های مربوطه و مطالعات مشاوران هستیم.

وی با اشاره به برنامه‌های هفته بسیج سازندگی امسال در استان، اظهاد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، تعداد ۲۱ عنوان برنامه شامل ۹۰۹پ روژه اقتصاد مقاومتی، ۲۵۰پ روژه عمرانی کوچک‌وبزرگ، کمک‌های مومنانه و غیره در سطح استان انجام و اجرایی خواهند شد.

وی افزود: در حال حاضر دو هزار و ۳۰۰ گروه جهادی در اطلس جهادی استان ثبت شده‌اند که همه آنها بومی هستند و تعدادی نیز از استان‌های دیگر با آورده خود به استان سیستان و بلوچستان هجرت می‌کنند، همه اینها مورد پشتیبانی و حمایت بسیج سازندگی، نواحی مقاومت بسیج، پایگاه‌های بسیج، سپاه پاسداران و غیره قرار دارند.

کد خبر 6096507

دیگر خبرها

  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان
  • مصدومیت آرمان رمضانی برطرف شد
  • سرپرست جدید استقلال مشخص شد
  • ۵ انتصاب توسط استاندار کرمانشاه
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • اجرای عملیات آسفالت‌ریزی در محله ۳۸ منظریه
  • انتشار تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی | رد قاطع ادعای تجاوز | ماجرای ادعای رها شدن جسد در اتوبان یادگار امام (ره) چیست؟!
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • علی مطهری: در خانواده آیت الله مطهری، نوه‌ها، نتیجه‌ها و نبیره‌ها همه یک گونه فکر می‌کنند/ حکومت باید بر اجرای حجاب نظارت کند
  • پاشازاده: شهریاری اتفاقات خوبی رقم می‌زند